Появи се първа снимка на бившия собственик на Челси Роман Абрамович,

...
Появи се първа снимка на бившия собственик на Челси Роман Абрамович,
Коментари Харесай

Ето го Роман Абрамович след новината за натравянето

Появи се първа фотография на някогашния притежател на Челси Роман Абрамович, откакто се появиха информациите, че е бил натровен. Припомняме, че от Украйна не потвърдиха това, само че има съществени спекулации, че е допустимо отричането да е за отбягване на ескалация преди значимата среща в Истанбул.

Именно в турския град бе сниман Абрамович за първи път след въпросните информации. Той участва там, защото продължава присъединяване си в мирните договаряния сред Русия и Украйна.



Според Wall Street Journal Абрамович е бил нападнат от съветски сътрудници, които желали да пресечен полемиките за мир. Информациите са, че признаците му били “зачервени очи, непрекъснато и мъчително сълзене и проблеми с кожата по лицата и ръцете”.

На въпросната първа фотография след натравянето като че ли се вижда, че точно очите му са леко зачервени и не са във допустимо най-хубаво положение. Можете да я видите по-долу в материала. Кой, за какво и по какъв начин натрови Роман Абрамович – детайлностите и по какъв начин ослепял за часове от токсина.

BREAKING: Roman Abramovich pictured for first time since Chelsea owner was ‘poisoned’

— Mirror Breaking News (@MirrorBreaking_)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР